Yoga & Natuur in een authentieke boerderij

Yogabee Farmhouse is een prachtige authentieke boerderij met Wikkelhouse en Trekkershut en een prachtige yogastudio op loopafstand van het Domburgse strand.

Het Farmhouse biedt plaats aan 10 personen. Het Wikkelhouse en de Trekkershut beide aan maximaal 3 personen. In totaal mogen er 15 personen op het erf verblijven. Tegenover de boerderij staat een aparte, grote yogastudio met een grote raampartij die uitzicht biedt op de omliggende velden.

Yogabee Farmhouse kan gehuurd worden door yogadocenten en yoga-organisaties of bedrijven die een training willen geven. In de zomer kan de overdekte buitenkeuken met terras en loungehoek gebruikt worden.

yogabee_farmhouse-keuken

Agenda

 • "BE DELIGHT" Retreat

  4 dagen helemaal voor jezelf, van maandag tot donderdagmiddag. Een periode van asgrauwe maan, tijd om het oude achter je te laten. Met op woensdagavond de zonnewende, het keerpunt naar meer licht. Door middel van beweging, meditatie en krachtige groepssessiesmet Martine’s Magical Touch, laten we het oude achter om het nieuwe plaats te geven. Dit […]

  Lees meer →
 • Yoga-Wochenende „Jedem Anfang wohnt ein Zauber inne…“

  Yoga-Wochenende „Jedem Anfang wohnt ein Zauber inne…“ Here is the link to my website Home | ROCK YOUR MAT! You will find the event in “home”, as well as in “Kurse und Workshops”. Here is also a leaflet which you can use

  Lees meer →
 • Happy Zen aan Zee

  Wil jij ook 4 dagen helemaal jezelf weer voelen, ervaren? En samen met de andere vrouwen genieten van de prachtige locatie, natuur en alle fijne lessen, die in het teken staan van passie, expressie en creativiteit & natuur? Ga dan met ons mee naar Domburg! Er zal tijd zijn voor strand, de zee en sessies […]

  Lees meer →
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 • Beschikbaar

 • Bezet

 • In optie (datum kan nog vrijkomen)

Yogabee is te huur voor yogadocenten en yoga-organisaties, of bedrijven die hun training willen combineren met yoga

Bekijk op de beschikbaarheidskalender hiernaast welke data nog vrij zijn voor uw week, midweek of weekend.

Voor het organiseren van retraites, neem contact op via email

Een paar dagen Yogabee en je voelt je herboren

Voor een yogavakantie hoef je niet naar Spanje of Turkije te vliegen. Een week, midweek of weekend in Zeeland is zeker zo ontspannend.

Ons Farmhouse ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed waar je uitzicht hebt over eindeloze velden. Aan de overkant liggen de duinen en de zee.

boerderij_tuin