Yoga & Natuur in een authentieke boerderij

Yogabee Farmhouse is een prachtige authentieke boerderij met Wikkelhouse en Trekkershut en een prachtige yogastudio op loopafstand van het Domburgse strand.

Het Farmhouse biedt plaats aan 10 personen. Het Wikkelhouse en de Trekkershut beide aan maximaal 3 personen. In totaal mogen er 15 personen op het erf verblijven. Tegenover de boerderij staat een aparte, grote yogastudio met een grote raampartij die uitzicht biedt op de omliggende velden.

Yogabee Farmhouse kan gehuurd worden door yogadocenten en yoga-organisaties of bedrijven die een training willen geven. In de zomer kan de overdekte buitenkeuken met terras en loungehoek gebruikt worden.

yogabee_farmhouse-keuken

Agenda

 • ’TERUGTREKKEN AAN ZEE’

  Ga samen met ons in oktober op retreat en beweeg mee van de uitgaande zomer energie (yang) naar de ingaande herfst energie (yin). Een 3-daags retreat waarin je alle tijd en ruimte krijgt om op jezelf te focussen. Je leert zien waar jouw energie naar toe mag gaan en waar je mag loslaten. De energie […]

  Lees meer →
 • Vrouwen (inner)circle Retreat

  Wij zijn Samantha, Sandra en Barbara. We hebben in Zeeland een authentieke boerderij gehuurd met aparte yoga studio. Deze studio heeft een geweldig uitzicht op de mooie natuur van Domburg. Daar zullen we fijne Yin Yoga, Hatha Yoga, Cacao Ceremonie, Breathwork, ontspanningsmassage en reiki gaan geven. Geniet van zonsopgang, -ondergang, strandwandelingen en nog veel meer. We […]

  Lees meer →
 • HERBRONNEN VOOR DE WINTER

  Wat zou je ervan vinden om je net voor de drukte van de eindejaarsfeesten te ontladen en je vitaliteit te herstellen? In deze 4 dagen geef je je immuniteit een flinke boost. Door de combinatie van adem-werk, houdingen, meditaties, yoga nidra en het creëren van een veilige plek waarin jij dieper in jezelf mag duiken […]

  Lees meer →
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 • Beschikbaar

 • Bezet

 • In optie (datum kan nog vrijkomen)

Yogabee is te huur voor yogadocenten en yoga-organisaties, of bedrijven die hun training willen combineren met yoga

Bekijk op de beschikbaarheidskalender hiernaast welke data nog vrij zijn voor uw week, midweek of weekend.

Voor het organiseren van retraites, neem contact op via email

Een paar dagen Yogabee en je voelt je herboren

Voor een yogavakantie hoef je niet naar Spanje of Turkije te vliegen. Een week, midweek of weekend in Zeeland is zeker zo ontspannend.

Ons Farmhouse ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed waar je uitzicht hebt over eindeloze velden. Aan de overkant liggen de duinen en de zee.

boerderij_tuin