Yogabee Farmhouse, luxe boerderij nabij bos en strand

Yogabee Farmhouse is een prachtig verbouwde boerderij met Wikkelhouse en yogastudio op loopafstand van het Domburgse strand.

De boerderij biedt slaapplaats aan 10 personen en het Wikkelhouse nog eens aan 3 personen. Tegenover de boerderij staat een aparte, grote yogastudio voor 20 personen met grote ramen die uitzicht bieden op de omliggende velden.

Yogabee farmhouse kan gehuurd worden door yogadocenten en yoga-organisaties of bedrijven die een training willen geven. In de zomer kan het gezellige overdekte buitenrestaurant gebruikt worden.

yogabee_farmhouse-keuken

Agenda

 • Be Authentically You Retreat

  Lieve vrouw, Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Om te verbinden met andere vrouwen? Om samen de diepte in te duiken en in een veilige setting op ontdekkingsreis te gaan naar de echte jij? Verlang je ernaar echt jezelf te (mogen) zijn en je hart te volgen? Retreat betekent letterlijk ‘je terugtrekken’ en dat […]

  Lees meer →
 • Healthy Lifestyle Retreat

  Wil jij al een poosje wat doen aan je voeding ,maar weet je niet waar je moet beginnen, of lukt het je niet te beginnen? Vind met ons je Mojo! Wij maken het je wel heel makkelijk! Ga mee met ons op een midweek aan zee, in een mooie verbouwde boerderij met eigen yoga studio. […]

  Lees meer →
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 • Beschikbaar

 • Bezet

 • In optie (datum kan nog vrijkomen)

Yogabee is te huur voor yogadocenten en yoga-organisaties, of bedrijven die hun training willen combineren met yoga

Bekijk in de beschikbaarheidskalender hiernaast welke data nog vrij zijn voor uw midweek of weekend.

Voor het organiseren van retreats, neem contact op via email

Een paar dagen Yogabee en je voelt je herboren

Voor een yogavakantie hoef je niet naar Spanje of Turkije te vliegen. Een midweek of weekend in Zeeland is zeker zo ontspannend.

Ons Farmhouse ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed, vanuit je slaapkamer, caravan of safaritent heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee. Er is geen verkeer of het moet een nieuwsgierig hert zijn dat door de ramen naar binnen kijkt.

boerderij_tuin