Met Maartje Heger

Lieve vrouw,

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Om te verbinden met andere vrouwen? Om samen de diepte in te duiken en in een veilige setting op ontdekkingsreis te gaan naar de echte jij? Verlang je ernaar echt jezelf te (mogen) zijn en je hart te volgen?

Retreat betekent letterlijk ‘je terugtrekken’ en dat is precies wat we gaan doen tijdens dit retreat. Een weekend voor JOU! Een aantal dagen, waarin je je even niet bezig hoeft te houden met alle ballen die je normaal gesproken hooghoudt. Tijd om te genieten! Om gewoon te ‘zijn’. Een weekend, waarin we met een mooie groep vrouwen samenkomen. Een aantal dagen, waarin je je niet anders voor hoeft te doen dan je bent, maar gewoon mag komen met alles wat er bij jou speelt op dit moment.

Tijd voor jezelf, tijd om met elkaar te zijn. Tijd om je even terug te trekken uit je dagelijkse leven, met alle taken die je daarin te vervullen hebt en alle activiteiten die je normaal gesproken doet. Omdat iedere vrouw dit af en toe verdient! Het gaat een weekend worden, die in het teken staat van ‘Wie ben ik’? Wie ben ik, zonder mijn uiterlijk, zonder alle rollen die ik speel, zonder alles wat ik doe om te voldoen aan de verwachtingen van anderen of aan de maatstaven van de maatschappij? Wie ben ik diep vanbinnen, in mijn kern?

Elk vrouw is uniek en heeft iets bijzonders bij te dragen aan deze wereld. Ja, ook jij!

We gaan op verschillende manieren bewegen (waaronder yoga), mediteren, geleide oefeningen doen, heerlijk samen genieten van plantbased maaltijden, momenten in stilte doorbrengen en veel met elkaar delen. Én ik ben ontzettend trots dat Dana Wildeman een breathwork sessie komt verzorgen tijdens het retreat! We gaan ervaren wat de kracht van een groep vrouwen is, waarbij we samen zorgen voor een safe space, waarin we allemaal gelijkwaardig zijn en we allemaal onszelf mogen zijn. We gaan naar binnen keren, we gaan voelen, we gaan helen. Waarna je aan het einde van het retreat met een warm gevoel, met nieuwe energie en met waardevolle inzichten naar huis gaat.

I would love to see you there!

Meer informatie kun je vinden op www.maartjeheger.com of stuur gerust even een mailtje naar info@maartjeheger.com.

BOEK / MEER INFO →