Yogabee farmhouse is een verbouwde boerderij met 5 grote slaapkamers en 10 bedden die overal uit elkaar staan. De boerderij ligt op een terrein van 3 hectare waar het stil en rustig is en toch is het dorp en strand op loopafstand.

Op het terrein, vlak bij de boerderij staat verscholen achter wat bomen het Wikkelhouse dat een uniek uitzicht biedt over de akkers. Ook de moderne yogastudio met plaats voor 20 yogi’s heeft een glazen wand met uitzicht op de eindeloze velden. Een heerlijke plek voor yoga en meditatie.
De boerderij beschikt over:

  • 5 tweepersoonkamers (met losse bedden)
  • daarvan hebben 3 slaapkamers een eigen douche en toilet
  • 2 slaapkamers delen een grote badkamer
  • In de hal boven en beneden zijn er nog twee aparte toiletten.
  • Grote woonkeuken met lange eettafel
  • De keuken in de boerderij beschikt over twee ovens, 2 koffiezetapparaten en alle   denkbare keukenapparatuur, vergelijkbaar met de villa (zie Faciliteiten Villa)

Het Wikkelhouse

Foto: https://wikkelhouse.com
Foto: https://wikkelhouse.com

Een prijswinnend Nederlands ontwerp van een minihouse. Wordt in September 2020 geplaatst. Foto’s volgen. Voorlopig kunt u zo’n huis hier bekijken: www.wikkelhouse.com

De Yogastudio

Een verwarmde yogastudio ontworpen door de architecten van Wikkelhouse. Wordt in oktober 2020 geplaatst en dan volgen foto’s. De studio telt 120m2 en biedt met gemak plaats aan 20 personen.

yogabee_retreat_slider_yogastudio

Het Buitenrestaurant

Een gezellige plek om zomers te zitten en te loungen. Overdekt en verwarmd, voorzien van een eenvoudige keuken, grote barbecue een groot buitenterras.