Yogabee farmhouse is een verbouwde boerderij met 5 grote slaapkamers en 10 bedden die overal uit elkaar staan. De boerderij ligt op een terrein van 3 hectare waar het stil en rustig is en toch is het dorp en strand op loopafstand.

Op het terrein, vlak bij de boerderij staat verscholen achter wat bomen het Wikkelhouse dat een uniek uitzicht biedt over de akkers. Ook de moderne yogastudio met plaats voor 20 yogi’s heeft een glazen wand met uitzicht op de eindeloze velden. Een heerlijke plek voor yoga en meditatie.
De boerderij beschikt over:

  • 5 tweepersoonkamers (met losse bedden)
  • daarvan hebben 3 slaapkamers een eigen douche en toilet
  • 2 slaapkamers delen een grote badkamer
  • In de hal boven en beneden zijn er nog twee aparte toiletten.
  • Grote woonkeuken met lange eettafel
  • De keuken in de boerderij beschikt over twee ovens, 2 koffiezetapparaten en alle   denkbare keukenapparatuur, vergelijkbaar met de villa (zie Faciliteiten Villa)

Het Wikkelhouse

We zijn trots op ons Wikkelhouse, een ecologisch ‘tiny house’ van Nederlandse makelij dat al menig design prijs heeft gewonnen. Ons Wikkelhouse staat vlak bij de boerderij aan de rand van een weiland waar  de grote ramen schitterend uitzicht op bieden.  Het huisje is erg comfortabel, met eigen keuken, douche, toilet, een slaapkamer met  een tweepersoonsbed, een kleine eenpersoons slaapkamer en voor een vierde gast is er de slaapbank. En er is uiteraard verwarming en airconditioning. Meer informatie over dit schitterende ontwerp kun je vinden op wikkelhouse.com

De Yogastudio

Onze nieuwe yogastudio is ontworpen door Fiction Factory, de makers van het Wikkelhouse. Geinspireerd op de oude boeren Nissenhut die vroeger op deze plek stond, bouwden ze deze yogastudio met duurzame materialen. Infrarode panelen verwarmen de vloer in onze yogazaal waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst.  De zaal biedt met gemak plaats aan 25 yogi’s . Natuurlijk zijn er  yogaprops als matten, dekens, riemen en kussentjes aanwezig en het uitzicht op de velden brengt je meteen in een meditatieve stemming.

wikkelhouse-web-0092

Het Buitenrestaurant

Een gezellige plek om zomers te zitten en te loungen. Overdekt en verwarmd, voorzien van een eenvoudige keuken, grote barbecue een groot buitenterras.