Met Aletta Helena

Deze verdiepende yoga retreat geeft je alle tijd en ruimte om je weer krachtig met jezelf te verbinden. Word stil en ontmoet jezelf op de mat! Loslaten wat je niet meer bij je wilt dragen. Bevoelen wat nog aandacht vraagt en toestaan van wat is. Alles mag, alles is ok.

Deze dagen van aandacht voor jezelf laat je levensenergie, jouw prana, weer stromen als deze geblokkeerd voelt. Voel je vrij, krachtig en veerkrachtig!

Tijdens de retreat doen we zowel yin yoga houdingen als hatha yoga. Juist die combinatie maakt het zo fijn en zorgt voor een extra diepe ontspanning en rust. Vanuit compassie naar jezelf leren kijken geeft je tevens handvatten voor in je dagelijks leven.

In mijn retreats is veel ruimte voor zachtheid. Leren voelen en aanvaarden van wat is. Vanuit daar ontstaat er ontspanning en heling op dieper niveau. Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Voel je daarin veilig en wees jezelf. Dan ben je op je mooist!

Reserveringen en informatie over het programma: www.alettahelena.com Hier vind je ook mijn gratis yin yogalessen om me te ontmoeten als docent.

Met liefs, Aletta Helena

BOEK / MEER INFO →