Ken je iemand binnen je organisatie die moeite heeft met een volgende stap? Of gun je hem/haar tijd om pas op de plaats te maken voor een persoonlijke verdiepingsslag? Dan is de 4-daagse persoonlijke verdiepingstraining ‘Back to Core Business’ zeker iets om te bekijken. Pascale Roovers en Edgar Nettl hebben deze training speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en ondernemers met HBO/WO- denkniveau, die zich verder willen ontplooien.

Het leerproces verloopt via een compact programma, waarbij deelnemers op een vloeiende en praktische manier worden uitgedaagd op het gebied van lichaam en geest. Groepssessies worden afgewisseld met individuele coaching en vrije tijd. Iedere deelnemer gaat naar huis met een persoonlijk welzijnsplan; een concreet plan dat de life-changing transformatie verankert in het werk en privéleven.

We make your core our business
Helder inzicht in bewuste en onbewuste patronen om beperkingen te herkennen en om te keren, via Systemisch Werken en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).
(Her)ontdekken van persoonlijke kernkwaliteiten, acceptatie van valkuilen en de kunst om in je kracht te blijven door aanvullende persoonlijke kwaliteiten via Kernkwadranten.

Beter reguleren van emoties via ademhalingstechnieken via biofeedback (HeartMath)
Vergroten en verbeteren van flexibiliteit, (veer)kracht en mentale gezondheid via Yoga en gezonde voeding
Energie, motivatie en vertrouwen voor een volgende stap aan de hand van een persoonlijk ontwikkelde visie en duurzaam welzijnsplan
De training vindt plaats van zondag 12 tot en met woensdag 15 juni 2022 in een mooie en inspirerende omgeving in Zeeland (Domburg).

Meer informatie vind je op www.backtocorebusiness.com

Reflecties van voorgaande deelnemers:

“Het was heel verhelderend om tijd voor mijn eigen ontwikkeling te nemen …. Dat had ik veel eerder moeten doen”

“Ik vond het heel fijn en ben ontzettend dankbaar voor alle hulp, support, tools en adviezen…. Ik ben er echt ondersteboven van”

“Levenslange belemmeringen worden vloeibaar, kwaliteiten afgestoft en energie gevonden, Pascale & Edgar weten jouw intrinsieke motivatie te vinden en vergroten”

“Had ik dit maar jaren eerder gedaan! Door onbewust gedrag bewust te maken, is ook veranderen ineens veel minder ingewikkeld dan gedacht. (en natuurlijk: GUN jezelf deze tijd: wellness voor lichaam en geest!, of Zoals Cruijff zei; ‘Je ziet het pas als je het doorhebt’”

BOEK / MEER INFO →