Met Godinnen Retreat

Weet dat uit je diepste en meest pijnlijke momenten in het leven uiteindelijk je grootste krachten groeien.
We zijn hier voor jou, om je vast te houden, om je te ondersteunen, om je te verheffen en om je te vieren voor hoe ver je bent gekomen.
Deze retraite gaat over het ontwikkelen van je eigen unieke vrouwelijke soevereiniteit en innerlijk spiritueel leiderschap. Deze bijeenkomst van vrouwen bouwt voort op ceremonie en toegewijde gebeden tot de Godin binnenin jou. Het is een plek om je onder te dompelen in de soevereine ruimte van je lichaam – leren hoe je je goddelijke vrouwelijke energie kunt uitbreiden en beminnen.
We zullen een diepe duik nemen in het verkennen van spirituele diepten, onze unieke blauwdrukken in astrologie, leren de godinnenenergie te belichamen en nog zoveel meer.

Deze 3-daagse retreat is erop gericht om door je begrip van spirituele diepten te verdiepen om via ervaringsgerichte onderdompeling in het ontstaan ​​van je eigen mysterie, naar de belichaming en emotionele, spirituele afstemming af te zakken.

Voel jij VOLUIT EEN JA? Claim je plekje dan lieve godin, want we hebben nog maar een paar bedjes vrij om je in te schrijven voor onze tweede retraite dit jaar.
We zouden het geweldig vinden mocht je meegaan en we kunnen niet wachten om deze levensveranderende ervaring met je te delen.
#goddessretreat #womensempowerment
voor meer informatie: nadine.vdaa@skynet.be

marilouvanhoek