Ga je mee Ontspannen en Opbloeien na een lange, donkere winter?

Zin in een Break, waarin je helemaal verwend wordt, zodat je maximaal tot rust kunt komen om vol nieuwe energie een frisse start te maken?

Ultieme ontspanning en Me-Time

Wij, Ernestine & Helene, weten dat je soms stilte nodig hebt om tot rust te komen. Helemaal in deze tijd, waarin we door Corona veel thuis zitten en het uitdagend kan zijn om ontspanningsmomenten voor jezelf te creëren.

Als gecertificeerde en ervaren docenten in verschillende vormen van yoga en meditatie, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen. Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! ” (Annemiek)

Extra Quality Time

YES! Deze retreat is doordeweeks, omdat wij het je gunnen extra tijd vrij te maken voor jezelf EN je zo wel je weekend behoudt.

Ga je mee?

Lees meer op de site van Helene (https://www.helenebruins.nl/spring-retreat/) of Ernestine (https://www.ernestinenuman.nl/agenda-item/retreat-to-shine/).