Met Rolandjan van Mulligen

We willen allemaal gelukkig zijn. En het goede nieuws is: geluk is onze ware natuur! Dit stilteweekend nodigt je uit om je natuurlijke staat van Zijn te herinneren, van waaruit kwaliteiten zoals tevredenheid, helderheid en vreugde voortvloeien.

Iedere ochtend starten we met een fijne yogales en beoefenen we diverse  ademhalingstechnieken om het lichaam te bevrijden van stress en spanningen. Wanneer het lichaam en onze mind ontspannen en open zijn, kunnen we beter ervaren en onderzoeken wie we in essentie zijn. Door meditatie, Yin-yoga, zelfonderzoek en het delen van ervaringen zullen we tot mooie en waardevolle inzichten komen.

Op zaterdag zullen we de hele dag in stilte blijven en ons onthouden van socializen, lezen, internet en elke andere vorm van sociale communicatie. Je zult merken dat dit je enorm gaat helpen om je aandacht te laten rusten in Zijn, waardoor het gemakkelijker wordt om je geest te observeren en echt in het Nu te zijn.

Het programma biedt voldoende vrije tijd om bijvoorbeeld een heerlijke strandwandeling te maken, te genieten van de sauna en het zwembad of om gewoon lekker helemaal niets te doen.

Let op: dit retreat vindt plaats in de gloednieuwe yogaboerderij met glamping faciliteiten die vlakbij de Yogabee ligt. Hier kun je slapen in een kamer met eigen badkamer, een design-caravan of een safari-tent.

BOEK / MEER INFO →